| SPOILERY | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: SPOILERY 1/10/2007, 12:47 | |
| Vím,že to víte,takže jen pro jistotu: Pod pojmem "SPOILER" zde není müšlen aerodynamický prvek aut nebo letadel,ale vyzrazení obsahu či důležité části filmu (např.klíčový zvrat,pointa či závěr filmu). Toto téma zakládám pro ty,kdo si chtějí o těchto věcech popovídat a neprozradit ostatním něco,co qůli prožitku filmu nechtějí vědět. . V tématech věnovaných jednotlivým filmům prosím NESPOILUJTE (aspoň ne bez varování). Mohlo by se stát,že TAKOVÝTO PŘÍSPĚVEK by byl některým z moderátorů sice s těžkým srdcem ale přece jen PROMÁZNUT . Děkuji za pochopení | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: Re: SPOILERY 8/10/2007, 10:44 | |
| Chjo, vypadá to,že nikdo neviděl žádný film nebo mu žádný film nestojí za pokec | |
|
| |
Fern Admin
Poeet p?íspivku : 172 Age : 50 Registration date : 15. 11. 06
| Předmět: Re: SPOILERY 12/10/2007, 15:52 | |
| máme tady aso moc horkých novinek... já jsem těch filmů viděl sám pramálo :-) | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: SPOILERY 12/10/2007, 15:53 | |
| Možná to bude chtít nahodit nějaké téma... lidí sem chodí dost, ale bojí se psát, nebo co .... | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: SPOILERY 13/10/2007, 05:12 | |
| OK,zkusíme téma: RIDDICK. Vypadalo to na celkem dobrý cyklus,zatím jsou ale jen 2 filmy: "Riddick" (U nás bůhvíproč "Černočerná tma") a "Chronicles of Riddick" (U nás "Riddick"). Díky "názvové zvůli" našich distributorů je v tom as trochu chaos. Není to zrovna fantasy-"Tma" je čistá scifi na "vetřelčí" téma, "Chronicles" mají k fantasy ale IMHO dost blízko. Chystala se dokonce trilogie "Chronicles",hlavní představitel Vin Diesel by toho šel,ale nějak to usnulo na penězích a taky údajně na nezájmu diváků a ne moc pozitivních kritikách...Newm,mi se to líbilo a na pokračování jsem se těšil... TAKŽE SMĚLE DO DEBATY. A NEBOJTE SE,různé názory jsou vítány (mažu jenom hrubé osobní útoky a příspěvky OT). Tady můžete probrat i zápletky,"vykecat" konec:)-nic nevadí,od toho se to tu jmenuje "Spoilery". ANEBO SEM HOĎTE JINÝ FILM | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: SPOILERY 13/10/2007, 06:18 | |
| Tak já jsem viděl jen černočernou tmu, myslím, že se to tak jmenovalo kvůli černočerné tmě :-), která měla nastat tuším jen jednou za několik tisíc let, kdy se na povrch planety začaly drát zajímavé potvůrky. Taky si myslím, že byl tento díl spíš sci-fi.. Ale nebylo to zas tak hrozné, znám mnohem horší filmy. | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: SPOILERY 19/10/2007, 12:38 | |
| Trochu odbočím, viděli jste svět draků ? Já ano, některé věci mi přišli hodně "umělé" to si asi autoři už nevěděli rady co a jak vysvětlit.. Třeba čínský drak se mi vůbec nelíbil a jak popisovali, že klame svou oběť vydáváním napodobených zvuků... to mi přišlo hodně pohádkové :-) | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: SPOILERY 21/10/2007, 15:29 | |
| Teď přesně newm wocogo-nebyl to dokument BBC ? Aspoň něco podobného,co se pokoušelo zábavnou formou vysvětlu vznik legend o dracích jsem kdys viděl... | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: SPOILERY 24/10/2007, 06:40 | |
| Jo to bylo ončo.. jako nápad mi to přišlo bezva, ale ke konci se to trochu zvrtlo z "pravdivého" dokumentu na slátaninu, proto jsem z toho měl smíšené pocity... Třeba inteligence a hlídání teritoria, bylo mno... při nejmenším hodně přehnané. Nebo nakonec jak samec neuhlídal mládě a utekl před svojí družkou... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: SPOILERY | |
| |
|
| |
| SPOILERY | |
|