Fern Admin
Poeet p?íspivku : 172 Age : 50 Registration date : 15. 11. 06
| Předmět: Fantasy Elektronické Pohlednice 21/9/2007, 05:10 | |
| Tak jsem dal do provozu službu odesílání pohlednic, ale . . .... Strávil jsem nad tím spoustu času, myslím, že se to povedlo docela dobře, ale ohlas na tuto službu je mizivý.. chtěl bych touto cestou zjistit co zlepšit, proč vás pohlednice nezaujaly a co vám na této službě chybí ? Nebojte se napsat Váš názor.. Pomůže to k dalšímu rozvoji a Vaší spokojenosti, tak jen do mně | |
|
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: Re: Fantasy Elektronické Pohlednice 21/9/2007, 11:25 | |
| Ta služba je určitě fajn,problém mám s tím,že z okruhu mé rodiny a přátel jaxi fantasy nikdo moc nemusí. Posílat fantasy pohlednici někomu,kdo v souvislosti se sci-fi nebo fantasy používá slovo "fantasmagorie" se mi moc nechce... | |
|
Fern Admin
Poeet p?íspivku : 172 Age : 50 Registration date : 15. 11. 06
| Předmět: Re: Fantasy Elektronické Pohlednice 21/9/2007, 12:19 | |
| určitě máš přátele (třeba internetové), se kterými ses seznámil na internetu ohledně fantasy . . . Ale máš pravdu, že fantasy je jaxi specifická. Nicméně v galerii jsou obrázky, které mohou být pojmuty i jinak než fantasy... Galerie romantika, krajiny, znamení, víly a podobně. Nehledě na to, že na mé stránky chodí především zájemci o obrázky a pohlednice... Pes bude zakopán určitě v něčem jiném ... Jinak moc děkuji za názor... už ho mám jako bod k zamyšlení!!!!! | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Fantasy Elektronické Pohlednice | |
| |
|