| Výhled na fantasy filmy do konce roku | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: Výhled na fantasy filmy do konce roku 12/9/2007, 12:14 | |
| Mé osobní těšení se do kina po zbytek roku : Denní hlídka (už běží,zatím jsem se na ni nedostal ) Hvězdný prach premiéra v ČR 27.9. Probuzení tmy 18.10 Poslední legie 15.11. Beowulf 29.11. Zlatý kompas 13.12. Alien vs Predator 2 27.12. Zdroj: www.moviezone.cz | |
|
| |
Nira Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 23. 11. 06
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 12/9/2007, 12:25 | |
| Možná by bylo dobré udělat každému z těch filmů samostatné téma se stručným nástinem děje, ve kterém pak můžeme ohodnotit, jestli to těšení stálo za to Taky už vím, které filmy mi nesmějí utéct | |
|
| |
Fern Admin
Poeet p?íspivku : 172 Age : 50 Registration date : 15. 11. 06
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 15/9/2007, 11:01 | |
| No, poslední film, na který jsem byl v kine byl Piráti z Karibiku 3 . . . Nevím co na to vy, ale já byl mooooc zklamaný!! Prostě hrůza, vůbec jsem to nepochopil.. | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 15/9/2007, 12:49 | |
| Tak já se přiznám,že Pirates3 mě nadchli,už dlouho jsem se v kině tak nebavil (v dobrém slova smüslu). Scény jako úvodní - POZOR SPOILER -(mrazivá s hromadnou popravou a dítětem,zpívajícím pod šibenicí),dále Černá Perla plující pouští,vztyčování vlajek,závěrečná demontáž vlakové lodi atd. si budu pamatovat asi hodně dlouho. K tomu famózní hudba mého oblíbence Hanse Zimmera... | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 15/9/2007, 14:52 | |
| Pokud to ovšem srovnáváš s jedničkou a dvojku, musíš uznat, že je to úplně jiný styl filmu... Byl jsem na tom s dětma... docela se nudili... Chyběl tomu ten náboj dobrodružství a to, že každý zradil každého, taky moc nepřispívá na vývoji :-) . . Hudba samozřejmě skvělá, jako vždy.. | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 15/9/2007, 15:06 | |
| Mno,pro děti to nebylo... | |
|
| |
Nira Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 23. 11. 06
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 18/9/2007, 14:40 | |
| Tak já jsem zatím Piráty 3 neviděla, protože v našem kině si je nedokážu vychutnat a nestihla jsem vyrazit někam jinam To all: kam chodíte do kina a proč? | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 19/9/2007, 12:04 | |
| Do kina hlavně na fantasy-naposledy Denní Hlídka,případně válečné a historické (např.Pád třetí říše,Cesta bojovníka,Král Artuš-pokud se ty 2 dají nazvat historickými ). Proč ? Velké plátno,parádní zvuk. Kam ? Vzhledem k tomu,že jsem mimopražský ale v Práglu jsem zaměstnán a ráno mi končí směna tak chodím do multiplexu Nový Smíchov,kde začínají nejdřív... | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku 19/9/2007, 12:25 | |
| Do kina proč ? Atmosféra... Čas, který si vyhradíš jen pro film, ti nikdo nevezme (vyrušování u TV, někdo něco chce, přijde návštěva, zvoní telefon a podobně)... můžeš se tak soustředit opravdu jen na ten film... Niro i u nás se to dá zvládnout v kině, když nejsi moc zhýčkaná ... Multi kina jsou fajn, ale jaksi s rodinkou se to dá finančně utáhnout jednou za čas .. multikino taky smíchov... byl jsem i v Budějkách v cinestar, ale nějak to bylo rozostřené a takové divné... to už ta naše Březnická kinokavárna v kulturáku byla lepší ... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Výhled na fantasy filmy do konce roku | |
| |
|
| |
| Výhled na fantasy filmy do konce roku | |
|