ORBERIS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

můj svět Orberis.... a normální povídání

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Už máte JEŽÍŠKA ????

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Fern
Admin
Admin
Fern

Poeet p?íspivku : 172
Registration date : 15. 11. 06

Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty
PříspěvekPředmět: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty23/11/2006, 14:14

Tak je zase pomalu konec listopadu a já i při všech každoročních předsevzetích nemám ani jeden dárek... jak jste na tom vy ? víte aspoň co ? . . . . já teda fakt ne... i když jsme už psali ježíškovi... tak zájezd do karibiku asi fakt nebude cheers rendeer santa
Návrat nahoru Goto down
http://www.orberis.cz
elf
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty25/11/2006, 12:52

taky nemam dárky a asi ani mít nebudu,hihi,cesta do karibiku možná někoho čeka.mě ale určitě néééé.
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty25/11/2006, 13:02

No, tak aspon vime, po cem deti touzi Very Happy

Nikdo nehlasuje v ankete, koukam....

Dneska jsem pres internet nakoupil skoro vsechny darky pro deti...HEC!!!
lol!
Návrat nahoru Goto down
elfik
Přispěvovač
Přispěvovač
elfik

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty25/11/2006, 13:55

hlasovala jsem pro to že nemám žádné dárky,musím fakt napsat ježíškovi
Návrat nahoru Goto down
Iv.
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty26/11/2006, 10:47

No my už letos zhruba z 80% dárky máme pod střechou a těch 20% máme jasných, jen se víceméně čeká na výplatu... Děti píšou Ježíškovi přání každý rok jak přes kopírák, takže jim zjevně nic podstatného nechybí. Letos zavedeme taky snížení počtu a zvýšení hodnoty jednotlivých dárků, prozatím šlo spíš o kvantitu než o kvalitu. Už jsou ale dost velcí, aby (snad) to ocenili jako vyšší úroveň. S drahou polovičkou si píšeme tipy na vánoce po celý rok, máme domluvený limit i počet dárků, abychom se nepředháněli a nebo necítili trapně - takže tam taky není problém. Jelikož jsem chaotik, potřebuju mít tuhle pro mě stresující záležitost poměrně brzy vyřešenou, abych měla pohodu na ostatní stresy, které s sebou vánoce přinášejí. Peču většinou měsíc předem (letos tedy až příští víkend) a pak postupně uklízím a zdobím. Takže pak jsou u nás vánoce opravdovým užitím si klidu a dovolený, krátkých dnů s lenošením a při troše sněhu nebo mrazu i zimních sportů. A jelikož k nám nikdo na vánoce nejezdí, ani my nikam jinam (to už máme za sebou kvůli nebezpečí při cestování v zimě), tak si to opravdu užívám co by odpočinek (léto miluju, ale člověk má tendence se pohybovat, plavat, chodit na výlety, jezdit na kole - na konec by po dovolený potřeboval ještě dovolenou na zotavenou....). Takže přeji příjemné a klidné prožití svátků vánočních, hodně pohody a míru v srdci, oslavu Slunovratu a těšení se na delší dny ... Iv.
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty26/11/2006, 14:25

mmm... to vypada skoro jako idylka rabbit

ale taky si říkám každým rokem, že letos nebudeme uklízet a budem si vánoce užívat.. třeba se to letos podaří...
Návrat nahoru Goto down
katy74
Přispěvovač
Přispěvovač
katy74

Registration date : 26. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty12/12/2006, 05:40

Ahojky, tak Tě zase po delší době zdravím. Toho času poslední dobou nějak moc nemám. A samozřejmě (což je dva týdny před vánoci velikánská ostuda) dárek nemám ještě ani jeden jediný. Strašně mooooooc se stydím, ale jak vlezu do nějakýho obchodu a vidím to hafo lidí tak zase odcházím, takže ani nevím, kdy ty dárky vlastně nakoupím, asi se letos budu muset opravdu spolehnout na toho JEŽÍŠKA
Návrat nahoru Goto down
katy74
Přispěvovač
Přispěvovač
katy74

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty12/12/2006, 05:57

jo, ještě mimochodem, nejenom, že nemám žádné dárky, ale nemám napečeno ani trošku cukrovíčka, no snad to v sobotu napravím
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty14/12/2006, 14:47

zítra jedu na poslední nákupy...heč.....

katy.. nedepkuj, ježíšek byl, je a bude king .....
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty14/12/2006, 14:47

zítra jedu na poslední nákupy...heč.....

katy.. nedepkuj, ježíšek byl, je a bude king .....
Návrat nahoru Goto down
katy74
Přispěvovač
Přispěvovač
katy74

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty16/12/2006, 11:02

Ahojky, depka je skoro zažehnaná, včera a dnes jsem napekla nějaké cukrovíčko (jen trošku, kvůli línii - ještě, že je fítko otevřený i mezi svátky) a HURÁ !!!!! zítra ráno mám konečně čas vypravit se na nákupy dárečků, snad se z těch lidí nezblázním. santa rendeer
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty16/12/2006, 11:05

No já pořád nemám nakoupeno to co jsem chtěl... v pátek se nic nekonalo...fnuk Sad .... snad příští týden... doufám, že to nebude jako loni 23.12. lol!
Návrat nahoru Goto down
elfik
Přispěvovač
Přispěvovač
elfik

Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty23/12/2006, 02:19

Ahojky,tak jsem to s těmi dárečky nějak zvládla,ted už je důležitá spíš ta atmosféra,stromeček,svíčky a pohodička. santa
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty23/12/2006, 14:39

tak já už jsem to taky zvládnul... chtělo to jen nápad... a ten se dostavil... zaplať pánbůh za to, že včas Very Happy
Návrat nahoru Goto down
katy74
Přispěvovač
Přispěvovač
katy74

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty23/12/2006, 14:46

Ahojky všem, Ferne depka je zažehnaná, už dokonce svítí i stromeček a na zítra je všechno připravené, vlastně ještě ne, ještě musím najít trošičku čásku ty dárečky zabalit, když už jsem to tak pěkně všechno stihla, UFF ale bylo to jen tak tak. santa
Návrat nahoru Goto down
katy74
Přispěvovač
Přispěvovač
katy74

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty23/12/2006, 14:48

Ahojky všem, Ferne depka je zažehnaná, už dokonce svítí i stromeček a na zítra je všechno připravené, vlastně ještě ne, ještě musím najít trošičku čásku ty dárečky zabalit, když už jsem to tak pěkně všechno stihla, UFF ale bylo to jen tak tak. santa
Návrat nahoru Goto down
Fern
Admin
Admin
Fern

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty13/10/2007, 06:36

Tak jsem odemknul ožehavé téma na letošní rok a znova se ptám.. Už máte JEŽÍŠKA ????
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Už máte JEŽÍŠKA ????   Už máte JEŽÍŠKA ???? Empty

Návrat nahoru Goto down

Už máte JEŽÍŠKA ????
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
ORBERIS :: Orberis - všeobecně :: Prostě jen tak-