| Modely ze světa fantasy | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: Modely ze světa fantasy 5/9/2007, 11:38 | |
| Pokud tady někdo modelaříte nebo figurkaříte s tématikou fantasy,pojďte se zapojit do debaty či výměny zkušeností-nechce se mi věřit,že takto ulítlý jsem tady jenom já... | |
|
| |
Fern Admin
Poeet p?íspivku : 172 Age : 50 Registration date : 15. 11. 06
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 6/9/2007, 13:09 | |
| zkus sem poslat nějaké foto svých výtvorů.. né že bych modelařil, ale ulítlej sem na to dost aby se mi to líbilo | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 42 Age : 69 Localisation : Boiomeium Registration date : 04. 09. 07
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 7/9/2007, 11:43 | |
| Rád bych,ale zatím sem neumím vkládat obrázky a taky nemám digitál. Můžu to vyfotit mobilem (ale VGA nic moc) nebo si foťák půjčím. nějak to dám do kupy | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 9/9/2007, 04:49 | |
| Pro vkládání obrázků mužeš využít "servimg" vpravo nahoře v okně, když píšeš příspěvek, nebo můžeš přímo vložit odkaz na obrázek z jiného serveru přes ikonku "insert image" . . . Z čeho ty modely děláš ? Myslím materiál... | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 9/9/2007, 06:38 | |
| Díky za info,až budu mít slušné fotky taxem něco hodím . Jinak pokud jde o modely-jsou to buď víceméně klasické plastikové modely (např.technika ze Star Wars nebo Warhammer 40000-ale to je spíše sci-fi) nebo figurky odlévané z polyuretanové pryskyřice nebo tzv."bílého kovu" (tady je to spíš jenom o barvení než o lepení). Každopádně zkusím udělat nějaké použitelné foto a dám to sem... | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 15/9/2007, 11:23 | |
| Klidně sem louskni i foto z mobilu.. aspon pro ilustraci | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 17/9/2007, 13:18 | |
| Nějaké obrázky mám,ale prosil bych trochu podrobnější návod ke vložení-jsem již starší pán a moje 30-ti slovná angličtina mi tady moc nepomůže. Thnx | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 17/9/2007, 14:32 | |
| - Tak v prvni řadě registrace: https://servimg.com/profile.php?mode=register&lang=envytvoří se ti tvůj profil, do kterého můžeš ukládat svoje fotky.. - Potom se stačí jen přihlásit svým e-mailem a heslem, které sis zvolil.. to uděláš kliknutím na ikonku "servimg" tady na fóru při psaní příspěvku... - Pak už jen najdeš potřebný soubor "File" na svém disku. - Vybereš změnu velikosti obrázku "resize image" na toto forum používám 640px .. - A dáš "Host it"... Soubor se ti nahraje a tobě se zobrazí několik adres a možností vložení.. - Já používám tu poslední přímou adresu " Direct links", kterou vložím do adresového řádku, který se ti zobrazí po kliknutí na ikonku "Insert image" tady na fóru při psaní příspěvku... Pak je ještě jiný způsob a to v případě, že máš svoje stránky, respektive svuj prostor na internetu, kam uložíš obrázek a na něj sem vložíš adresu při vkládání obrázku... :-) Snažil jsem se to napsat co nejsrozumitelněji, ale moc mi to nešlo :-) | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:13 | |
| Takový pokus,uvidíme,jak to dopadne... | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:17 | |
| 4 Fern: Newm,jestlis to müslel zrovna tak,ale něco se ukáže. Figury (viz výše) patří do Warhammeru a jsou to polyuretanové odlítky-jenom jsem to očistil a barvil-o tom ostatně figurkařina je. Sry za kvalitu snímku,ale VGA foťák mé motoroly není bůhvíco... | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:22 | |
| Tak další pokus: Tohle je nazgul na Pellenorském poli (LOTR3). Kombinace plast (křídla)+bílý kov (ostatní)-očištěné,slepeno,barveno... | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:27 | |
| A zatím poslední pokus: https://i.servimg.com/u/f20/11/57/01/46/trol__10.jpgFigurky trolla a orčího šamana z ruské hry "Prsten moci",což je ruská obdoba Warhammeru. Jde o plastikové modely z více částí,v podstatě klasická plastiková modelařina (čištění,lepení,tmelení,broušení,barvení -zkrátky všechny modelářské radosti ) | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:30 | |
| Fotky hezke... jeste ucin posledni krok a klikni na ikonku "Insert image" při vkladani obrazku a prekopiruj tu adresu, kterou vkladas do prispevku do toho okynka, ktere ti vybehne... obrazek tak bude videt primo v prispevku.... ty prvni dva prispevky s fotkou jsem uz upravil..:-) a tedka jdu studovat ty prispevky a fotky dukladneji :-) | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:33 | |
| a ty figurky, myslím polotovary se kupují ? nebo to odlíváš z nějakých forem ?? | |
|
| |
Fern Admin
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:39 | |
| Kolik casu zabere udelat takove hezke figurky ? | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 09:47 | |
| Figurky se kupují,udělat master bych nesvedl. Časová náročnost je velmi různá,podle qality modelu. Když musíš hodně brousit a tmelit nebo to nějak upravuješ,je to na déle...Každopádně počítej řádově s desítkami hodin...Gotreka jsem měl za 3 odpoledne a večery,nazgula jsem měl na stole 14 dní... | |
|
| |
Nira Přispěvovač
Poeet p?íspivku : 21 Registration date : 23. 11. 06
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 18/9/2007, 14:35 | |
| To je teda něco, nádhera, tleskám Kolik těch modelů máš? | |
|
| |
kraxon Přispěvovač
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy 19/9/2007, 12:08 | |
| Modelů sci-fi+fantasy okolo 50 ,celkem všech skoro 600-dělám i bojovou technika a letadla... | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Modely ze světa fantasy | |
| |
|
| |
| Modely ze světa fantasy | |
|