ORBERIS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

můj svět Orberis.... a normální povídání

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ?

Goto down 
2 posters

Dostali jste co jste si přáli ?
Ano
Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Vote_lcap80%Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Vote_rcap
 80% [ 4 ]
ne, ale potěšilo to
Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Vote_lcap20%Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Vote_rcap
 20% [ 1 ]
ne :-(
Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Vote_lcap0%Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 5

Poll closed

AutorZpráva
Fern
Admin
Admin
Fern

Poeet p?íspivku : 172
Registration date : 15. 11. 06

Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Empty
PříspěvekPředmět: Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ?   Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Empty28/12/2006, 05:31

No mně se hlavně líbili dárky co dostaly děti Very Happy .... zase si mám s čím hrát, ale i já jsem dostal hezké věcičky... lejzrovou vodováhu a sadu šroubováků... tu už jsem potřeboval jako sůl!!!
Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Pic00010
Návrat nahoru Goto down
http://www.orberis.cz
elfik
Přispěvovač
Přispěvovač
elfik

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 25. 11. 06

Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ?   Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ? Empty8/1/2007, 07:47

mám ráda drobnosti a nenáročné dárky,konečně jsem dostala velký hrníček na čaj,tak můžu přez zimu čajíčkovat. Very Happy
Návrat nahoru Goto down

Který vánoční dárek tě nejvíc potěšil ?
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
ORBERIS :: Orberis - všeobecně :: Prostě jen tak-
Přejdi na: